DE STAL VAN DINGO?
“Ja hoor eens, het is hier de stal van Dingo niet!” Met dit Turkse gezegde wordt een plek bedoeld waar alles kan en alles mag, een plek zonder regels, een plek waar de muziek te hard staat en mensen zomaar in en uit lopen. Dingo zelf schijnt een ezel te zijn geweest.

Voor Alle Zekerheid

www.rodeloper.org
Na Zwolle zijn we weer terug in een nieuwe wasserette in Amsterdam Oost! Op zaterdag 24 september, 16.30 uur hebben we de voorstelling gespeeld tijdens het openingsprogramma 'Smaakmakers' van het Rode Loper festival. Ditmaal in wasserette 'Medina' in de Javastraat. Het was weer een feest op deze drukke zaterdagmiddag middenin de winkelstraat!

In Wasserette 'Mokala' in Amsterdam-Oost maakte Ilgin een korte humoristische voorstelling met spelers Thijs Bloothoofd, Thijs Gilbert en danseres Leena Keijzer. Ze presenteerden dit op het Rode Loper festival 2010 aan de buurtbewoners. Bezoekers zagen een stukje feel-good locatietheater, over de was doen en de onmogelijkheid opnieuw te beginnen met een schone lei.

Op 8 en 9 juli werd Voor alle Zekerheid opnieuw gespeeld in wasserette 'Topcleaning' voor Festival ZWART. Ditmaal in iets andere bezetting: Alex van Bergen en Lenne Koning vervingen Thijs Gilbert en Leena Keizer. Foto's en video van deze versie volgen binnenkort!

Voor een korte impressie van de voorstelling: http://www.youtube.com/watch?v=nnu9FuxyFaY


< Terug naar het overzicht