DE STAL VAN DINGO?
“Ja hoor eens, het is hier de stal van Dingo niet!” Met dit Turkse gezegde wordt een plek bedoeld waar alles kan en alles mag, een plek zonder regels, een plek waar de muziek te hard staat en mensen zomaar in en uit lopen. Dingo zelf schijnt een ezel te zijn geweest.

Tot Hier en Niet Verder


In de speeltuin naast de Linnaeusschool in Amsterdam-Oost repeteerden we voor Tot Hier en Niet Verder. In 2011 hebben we deze voorstelling over status en macht gepresenteerd tijdens het Rode Loper Festival. In 2012 speelden we deze voorstelling opnieuw echter op heel andere speelplaats op IJburg. De rol van Mijke werd overgenomen door Senna.

Regie: Ilgin Abeln
Spel: Thijs Gilbert, Thijs Bloothoofd, Mijke Werkema, Senna Gourdou

Tot hier en niet verder

www.liveoost.nl/#/Festival/
In de speeltuin naast de Linnaeusschool in de 3e Oosterparkstraat in Amsterdam-Oost repeteerden we voor Tot hier en niet verder. Op zondag 25 september 2011 hebben we deze voorstelling over status en macht drie keer gepresenteerd tijdens het Rode Loper Festival.

Op ZATERDAG 2 JUNI 2012 heb je twee nieuwe kansen om de voorstelling te zien!
Wederom voor het Rode Loper Festival, dat nu 'LiveOost' heet. Senna Gourdou speelt in plaats van Lenne, en ditmaal speelt het zich af op een heel andere speelplaats: dus ook voor mensen die het vorig jaar gezien hebben is er genoeg nieuws te beleven! Wees welkom!

Tot hier en niet verder
Zaterdag 2 juni, 14.15 en 16.15
Speelplaats Willibrordschool
Diemerparklaan 11 op IJburg


< Terug naar het overzicht