DE STAL VAN DINGO?
“Ja hoor eens, het is hier de stal van Dingo niet!” Met dit Turkse gezegde wordt een plek bedoeld waar alles kan en alles mag, een plek zonder regels, een plek waar de muziek te hard staat en mensen zomaar in en uit lopen. Dingo zelf schijnt een ezel te zijn geweest.

NORMAAL GESPROKEN WEL / Hollandse Nieuwe

www.mconline.nl
Vijf mensen in een café aan de bar. Het gebak is op, de tap is leeg. Buiten staat het verkeer muurvast. De wereld is in crisis. Terwijl de informatie over de crisis het café binnensijpelt, besluiten ze toenadering tot elkaar te zoeken. Normaal gesproken wel onderzoekt de mechanismen van angst en de ruis die daarbij optreedt.

Ilgin Abeln en Thijs Gilbert werden in 2009 geselecteerd om deel te nemen aan het theatermakers- en schrijversfestival Hollandse Nieuwe, georganiseerd door MC. Normaal gesproken wel werd gespeeld in het machinegebouw op het Westergasfabriek terrein. De voorstelling werd genomineerd voor de MC Hollandse Nieuwe theatermakersprijs.

Regie Ilgin Abeln Tekst Thijs Gilbert Acteurs Thijs Gilbert, Thijs Bloothoofd, Daniel Hayward, Leena Keizer, Julia Mitomi Advies Jan Taks. November 2009

Voor een impressie van de voorstelling:
http://www.at5.nl/tv/uit/aflevering/4188


< Terug naar het overzicht