DE STAL VAN DINGO?
“Ja hoor eens, het is hier de stal van Dingo niet!” Met dit Turkse gezegde wordt een plek bedoeld waar alles kan en alles mag, een plek zonder regels, een plek waar de muziek te hard staat en mensen zomaar in en uit lopen. Dingo zelf schijnt een ezel te zijn geweest.

Changing Horizons

www.idea2010.art.br
In juli 2010 vond het internationale theatercongres IDEA plaats. Ilgin Abeln en Stal acteurs Thijs, Luis en Lenne uit de voorstelling ‘Noem mij maar Lena’ reisden af naar Belem in Brazilie. Daar hebben zij samen met acteurs en theatermakers van Teatro Dionisos (Brazilie), Movitep-SF (Nicaragua) en FARPA (Aruba) een nieuwe productie gemaakt 'Changing Horizons'. Alle groepen hadden al gewerkt aan een tekst over deze familieleden en het thema migratie. Daaruit is de nieuwe voorstelling ontstaan die gespeeld is voor een internationaal publiek tijdens het IDEA congres.

Changing Horizons - Deel 2
In het voorjaar en de zomer van 2011 zal het tweede deel van Changing Horizons plaatsvinden. Ditmaal zal er gewerkt worden aan een locatietheatervoorstelling met groepen uit Belgie, Frankrijk, Turkije, Engeland en Aruba.


< Terug naar het overzicht